Auto, moto si ambarcatiuni

Electronice

Imobiliare

Casa si gradina

Locuri de munca

Locatii Timp Liber

Arta Sport

Agro si industrie

Animale de companie

Mama si copilul

Moda si frumusete

Servicii Afaceri

Review pentru camera auto DVR Viofo A129 Duo GPS, filmare iarna, la munte

Adăugat de Admin pe 25. Dec 2018 în categoria Review

Admin
Admin
22 posturi
, modificat de Admin pe 26. May 2019
Am realizat acest review pentru cei care sunt indecisi la achizitionarea unei camere auto, sau altfel spus, DVR auto.
Pe diferite considerente, cum ar fi:  "martorul meu ocular", imortalizarea unor evenimente, locuri sau momente, marea majoritate a  conducatorilor auto au optat pentru achizitia si dotarea autovehicului cu o camera, sau altfel spus, DVR auto.

Dupa mai multe cautari exigente m-am oprit la camera produsa de Viofo, modelul A129 Duo. Va veti intreba de ce tocmai aceasta camera, sau DVR auto si nu o alta ... 
In primul rand,  pentru ca acest DVR este duo, ceea ce presupune ca acest DVR foloseste doua camere, una pentru fata si o alta, pentru spatele autovehiculului, camera din spate va fi conectata la camera principala printr-un cablu lung de 6 metri, imaginea fiind afisata in timp real pe display-ul camerei in mod PIP (Picture in Picture). Modelul A129 este echipat cu senzorul IMX291 produs de catre Sony atat pentru camera fata cat si pentru camera spate asigurand o imagine de o calitate superioara chiar si pe timp de noapte, ambele camere fiind Full HD, cu rezolutia de 1920x1080 pixeli. Filmarile, pentru ca vorbim de doua camere care filmeaza simultan si independent, se fac pe un card microSD de maxim 256GB, clasa 10.

WIFI-ul dual Band atat 2,4GHZ cat si 5Ghz, asigura o viteza sporita pentru tranferurile fisierelor video intre camera si telefonul mobil.  Aplicatia pentru telefonul mobil se gaseste gratuit in Magazin Play si este oferita de Viofo (cautati Viofo). Cu ajutorul acestei aplicatii puteti face cu usurinta orice setare pentru camere, puteti gestiona intregul DVR Viofo A129 Duo
 
Sa vedem in actiune acest DVR, urmarim videoclipul de mai jos:
Acest DVR nu are acumulator sau baterie incorporata. Este dotat cu condensatori puternici cu rol de protectie la alimentare. Alimentarea se face de la bricheta masinii sau direct de la bateria masinii (in cazul in care doriti sa activati functia parking mod pentru acest DVR) folosind un adaptor care trebuie achizitionat separat. Acest adaptor are o optiune de intrerupere a alimentarii camerei auto atunci cand voltajul acumulatorului auto scade sub 11.6V, protejand-o astfel impotriva unei descarcari care ar pune in pericol integritatea bateriei. Lungimea totala a cablului este de 2.5 m si poate fi cumparat cu 39 lei de aici.

Camera poate fi achizitionata de aici: Camera Viofo A129 Duo

 


Va rugam sa va conectati sau sa va inregistrati pentru a comenta
Numai utilizatorii conectati pot comenta.